Contact

Contact

Adres

La Vie Kinderopvang
Hoge Neerstraat 1a
4873LM Etten-Leur
LRK nummer (KDV): 179498605
LRK nummer (BSO): 276664942

Openingstijden

Kinderopvang
maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 tot 18:00

Peuteropvang
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 09:00 tot 13:00

U kunt vervroegde opvang afnemen vanaf 6.45.

Hoe kunnen wij helpen?

Wij staan voor persoonlijk contact

Vaak gestelde vragen

La Vie staat voor je klaar

Tarief 2023 KDV (kinderdagverblijf): 
Basisuurtarief afname 52 weken € 9,50

Tarief 2023 BSO (voor- en naschoolse opvang):
Basisuurtarief afname 52 weken € 8,30

Overige Tarieven: 
Afwijkende en flexibele opvang en extra uren op aanvraag o.b.v. beschikbaarheid en contractvorm.

Nee hoor, dat hoeft niet. Het contract loopt automatisch af op de laatste dag dat een kind 3 jaar is. Mocht je eerder met de opvang willen stoppen, houd dan rekening met een opzegtermijn van één maand. Die kan elk moment van de maand ingaan. De vierde verjaardag van je zoon of dochter willen we natuurlijk graag nog samen vieren. Die dag is extra speciaal, want dat is zijn of haar allerlaatste keer op de kinderopvang.

Plaatsing en startdatum is op basis van beschikbaarheid.

Dit zal zijn op brede school de Vleer en de 4Heemskinderen.

Natuurlijk volgen we de algemene richtlijnen vanuit het RIVM en de GGD Nederland. We zijn heel erg vóór vaccineren en adviseren ouders om net als wij deel te nemen aan het Rijksvaccinatieprogramma.

Van alle kinderen vragen we de inentingsgegevens op, die we vervolgens netjes bijhouden. Maar dat kunnen we je natuurlijk niet verplichten. Als ouder heb je het recht om het doorgeven van de inentingsgegevens te weigeren (dat staat in de Wet bescherming persoonsgegevens). En hoewel we van veel kinderen op de hoogte zijn van de vaccinatiegegevens, blijft die informatie een momentopname. Daarom doen we geen uitspraken over de vaccinatiegraad van onze vestigingen.

Wil je meer weten over kinderziektes? Kijk dan op de website van het RIVM, dat verantwoordelijk is voor het Rijksvaccinatieprogramma.

De eerste echte dag is best spannend. Iets vertrouwds helpt je kind om zich nog sneller prettig te voelen. Geef daarom zeker een eigen knuffel en speen mee als je kind daaraan is gehecht.

Vergeet verder op de eerste dag niet:

  • Een extra setje kleding (of twee)

Voor de zuigelingen:

  • Een fles voor de kunst of borstvoeding.
  • Het aantal voedingen dat uw kindje gedurende de dag drinkt
  • Belangrijk!! Geef minimaal 1 extra voeding mee (borstvoeding kan bij ons in de vriezer bewaard worden) Het is vervelend voor uw kindje als het een extra voeding nodig heeft en deze er niet is.

Lunch en voeding op de opvang

Geef allergieën of dieetwensen aan ons door. Dan houden we daar uiteraard rekening mee.

Tijdens een dag op de opvang krijgt uw kind:

  • Alle liefde en aandacht die het verdient
  • Indien uw kind nog een luier draagt, een schone luier, minimaal 3 keer per dag, maar zeker vaker als dat nodig is.
  • Een portie vers fruit in stukken (of gepureerd voor de baby’s).
  • Vanaf de leeftijd van 1 jaar: een verse, gezonde warme maaltijd (voor meer informatie ziet u het kopje: warme maaltijden. Als uw kindje een groentehap krijgt, zal deze ook deze door ons aangeboden worden. Deze wordt ook vers aangeleverd.
  • Onder het eerste jaar oefent uw kind met het eten van een boterhammetje, deze zal door ons uiteraard ook gegeven worden.
  • Een gezond snackje rond 15.00 en een komkommertje/tomaatje rond half 5.

Voor het eerst op de kinderopvang, dat zijn best veel prikkels. Daarom komt elk kind eerst even wennen. Dat doen we standaard twee keer. Vooraf bespreken we met elkaar wat jouw kind nodig heeft, zodat we de wenperiode daarop kunnen afstemmen.

Ongeveer vier weken voor de spannende eerste dag ontvang je een uitnodiging om samen met jouw kind langs te komen. Jullie maken dan kennis met de groepsleiding en andersom. We beginnen de ochtend met een intakegesprek. Hierin krijg je alle ruimte om meer over je kind te vertellen en vragen te stellen. Daarna plannen we het wen moment in. Dit zal, afhankelijk van de leeftijd van uw kind, maximaal een halve dag zijn.

Je kunt elk moment opzeggen. Vanaf de dag dat je opzegt, geldt er een opzegtermijn van één maand.
× Informatie nodig?