Voor ouders

Het kind staat voorop

Wij willen een bijdrage leveren aan de opvoeding van het kind, waarbij de opvoedingsmethoden van de ouders/verzorgers in acht worden genomen, alsmede het oudercontact als erg belangrijk en waardevol wordt beschouwd.

Ouderbetrokkenheid

Input van de ouders maakt het verschil

Ouder App

In deze app vindt u praktische informatie over de opvang van uw kind

Sfeer impressie

Neem een kijkje in onze opvang

Warme maaltijden

Samen smullen van gezonde verse kindermaaltijden op de kinderopvang!

Feestdagen

La Vie is 52 weken per jaar geopend.

Ouderbetrokkenheid

Input van de ouders maakt het verschil

Wij proberen zo goed mogelijk voor uw kind te zorgen, we denken dat dit ons lukt, maar we kunnen dit alleen maar weten door het aan u, als ouder, te vragen.

Tijdens direct contact, tijdens het halen en het brengen van uw kind, wordt besproken of u tevreden bent met de zorg voor uw kind. In deze momenten zal de praktische, dagelijkse uitvoering centraal staan.

Daarbij ontvangt u jaarlijks u een korte enquête, om mee te denken over de beleidsmatige (wettelijke) wijzigingen binnen de kinderopvang. Het gaat immers om uw kind.

‘La Vie’ maakt gebruik van een oudercommissie. Dit klankbord vertegenwoordigt u als ouder en denkt mee over inhoudelijke zaken als; pedagogische beleid; sluitingsdagen; prijswijzigingen en praktische punten over de dagelijkse gang van zaken. (contact via: [email protected])

Ook is ‘La Vie’ aangesloten bij de Geschillencommissie, het Klachtenloket Kinderopvang en BOiNK (Belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang), waar u als ouder ook terecht kunt met uw vragen en opmerkingen.

Dowload onze ouder app

In het leven van nu, is werken met communicatie via de smartphone niet meer weg te denken. Zo maakt ook ‘La Vie’ gebruik van een App. In deze app vindt u praktische informatie, kunt u uw kind aan/afmelden, ontvangt u nieuwsbrieven e.d. en kunt u meekijken in het dagritme van uw kind.

‘La Vie’ is 52 weken per jaar geopend

Feestdagen

La Vie is 52 weken per jaar geopend.

De locatie zal echter wel gesloten zijn op de erkende feestdagen.

Wettelijk gezien heeft La Vie het recht om maximaal 5 dagen op jaarbasis extra gesloten te zijn.

Zo is La Vie jaarlijks gesloten op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Als extra sluitingsdagen zijn wij dicht op maandag 20 februari en vrijdag 19 mei 2023.

Eventuele andere dagen waarop wij gesloten zijn, maken wij u tijdig kenbaar. Indien u contractueel opvang afneemt, ontvangt u ook hiervoor compensatiedagen (zonder limiet).

Gehele dag gesloten

Gehele dag gesloten

Gehele dag gesloten

Gehele dag gesloten

Warme maaltijd

Samen smullen van gezonde verse kindermaaltijden op de kinderopvang! Dat doen we bij La Vie met de warme maaltijden van Madaga! Want, je vriendjes zien eten, doet eten. Madaga kookt speciaal voor kinderen, en heeft als missie: kinderen hapje voor hapje verliefd laten worden op écht eten. Zó wordt de liefde voor gezond eten er met de paplepel ingegoten, en gaan de kinderen handig met één portie groenten naar huis. 

× Informatie nodig?